Μετά το ΣΟΚ και το θρήνο, ώρα για άμεση ενεργοποίηση και εθνική ανασύνταξη!!!

ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ ΦΩΤΙΕΣ

Στις κρίσιμες και δραματικές στιγμές που ζούμε, όλοι μας οφείλουμε να ενεργοποιήσουμε το καλύτερο και δυνατότερο κομμάτι του εαυτού μας, αυτό που με ανθρωπιά θα υποστηρίξει ποικιλόμορφα και με όποιον τρόπο καθένας μπορεί, τους συνανθρώπους μας, που δεινοπαθούν και επλήγησαν βάναυσα από την πύρινη λαίλαπα, με ανθρώπινα θύματα , κατεστραμμένες περιουσίες και ρημαγμένο τον πλούτο της Αττικής μας Γης!

Το ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ ήδη ενεργοποιήθηκε με τους θελοντές του της περιοχής και βοηθά με ποικίλους τρόπους.

Ήδη λειτουργούμε ως κέντρο συντονισμού για τη δημιουργία δικτύου υποστήριξης των πληγέντων.

Παρακαλούμε όσους μπορούν να στείλουν καθαρά ρούχα, νερά και τρόφιμα μακράς διαρκείας, για να μοιραστούν, απευθείας από εμάς σε οικογένειες πληγέντων και απόρων, σε μία προσπάθεια να τους υποστηρίξουμε υλικά, αλλά κυρίως ψυχικά!

Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος του και αβοήθητος τις ώρες αυτές.

Οι αποστολές των ειδών να γίνονται στα ακόλουθα στοιχεία:

«ΚΊΝΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ

Υπ’ όψη κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Ελ. Βενιζέλου 18 -15351-ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛ. 2106033930-2106666658»

Οι αποστολείς παρακαλούνται να γράφουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και ένα e-mail) για επικοινωνία μαζί τους.

Η διανομή θα γίνει από εμάς απευθείας στους πληγέντες, για να αποφύγουμε το σύνηθες πλιάτσικο.

Επίσης ως συντονιστικό κέντρο εθελοντών και σε συνεργασία με άλλες οργανώσεις δημιουργούμε ένα δίκτυο ανθρώπων και επαγγελματιών, που μπορούν να φιλοξενήσουν συνανθρώπους μας, που έχασαν τα σπίτια τους.

Όσοι μπορείτε να συνεισφέρετε μπορείτε να μας στείλετε με μήνυμα, το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση του σπιτιού σας , τηλέφωνα επικοινωνίας (σταθερό και κινητό) και τον αριθμό των ατόμων, που μπορείτε να φιλοξενήσετε, στο e-mail cosmopolis.organicity@gmail.com και σε πρώτη ανάγκη θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

Καλή δύναμη σε Όλους!

 

Σχολιάστε